Activiteit voor ouders

Kennismaking HB-Kwartier (volwassenen) - datum nog niet bekend

Zowel Heiderieke Heldens (Heldens Psychologie) als Marjon Smits (Praktijk JongGeleerd) ervaren in hun praktijk dat er behoefte is aan contact tussen hoogbegaafde volwassenen onderling. Graag wilden zij aan deze behoeften voldoen.

Met die reden is t HB-Kwartier in Asten tot stand gekomen. t HB-Kwartier is een ontmoetingsplek voor volwassenen die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Een bewijs hiervoor, vb. een IQ-test is niet nodig.

De eerste editie van het t HB-Kwartier heeft plaatsgevonden op 23 januari 2024 en werd als heel prettig ervaren. Door middel van speeddates hebben mensen elkaar ontmoet en konden zij in een fijne omgeving met elkaar in gesprek gaan en delen wat zij wilden delen. Aansluitend hebben we aan de bar als groep verder geborreld.
Uit deze kennismaking zijn diverse activiteiten voortgevloeid, zoals thema-avonden, borrelavonden, wandelingen en spelletjesavonden.

Wil jij ook graag in contact komen met andere hoogbegaafden? Kom dan naar deze kennismakingsavond. Wij zorgen dat je op een prettige en informele manier kennismaakt en aansluiting vind.

Klinkt deze avond uitnodigend? Meld je aan door een mailtje te sturen naar HB-Kwartier@outlook.com.

Voor wie?

Volwassenen die zich herkennen in de eigenschappen van hoogbegaafdheid.

Waar?

Gemeenschapshuis t Kwartier Asten
Kerkstraat 10, 5721 GV ASTEN

Wanneer?

31 - 12 - 2099
19:30 uur - 22:00 uur

Groepsgrootte

20 personen

Kosten

De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn Euro 8,- p.p. Dit is incl. koffie/thee. Consumpties aan de bar zijn voor eigen rekening.

Deelnemen? Neem contact op:

Bij interesse kunt u zich bij mij aanmelden door te bellen of een mail te sturen.

Laat mij u helpen

Neem contact op

Privacyverklaring accepteren is vereist

button-arrow-icon